Neprasta vakarienė iš šaldytuvo likučių.
Ingredientai:
500 g kalakutienos filė
Pakelis fetos sūrio (ar bet kokio sūrio gabalo)
Sauja krapų (ar kitų užsilikusių žalumynų)
2 česnako skiltelės
~10 marinuotų Jelapeno pipirų (ar alyvuogių, paprikų..)
3-4 šaukštai grietinės
Tradiciškai: druskos, pipirų, chimi churi prieskonių
Garnyrui:
Makaronų likučiai
Gaminimas:
1. Mėsą supjaustyti kepsnių gabaliukais, išprieskoniuoti ir išmušti per plėvelę.
2. Dubenyje sumaišyti įdarą: sūrį, krapus, įspausti česnaką.
3. Mėsos gabaliuką ištepti įdaru, įdėti pora Jelapeno gabaliukų ir susukti į suktinuką.
4. Visus suktinukus ant didelės kaitros apskrudinti keptuvėje su aliejumi (~5-7 min.)
6. Apskrudusius suktinukus perdėti į kepimo indą, užpilti karštu vandeniu (kad pusiau apsemtų suktinukus), įmaišyti grietinę ir į kepimo indą tarp suktinukų suberti porą saujų makaronų.
7. Kepti 180c orkaitėje apie 15min, arba kol makaronai išvirs.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Sultingas pyragas su feta ir špinatais
Nesaldžių pyragų mėgėjams. Panašių receptų internetuose apstu, bet aš turiu argumentų kodėl reikia rinktis manąjį ;) Aš žinau Šio Pyrago ...
-
Pats geriausias plovas - tai plovas, gamintas ketaus puode ant laužo. Kas nesutinka - meskit į mane akmenį :) ...
-
Šis čili troškinys gamintas 18 žmonių armijai po baidarių žygio. Pasisekimas garantuotas:) Patarimas (jeigu ke...
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą