2015 m. gegužės 24 d.
Vištiena džiūvėsėlių patale
Dar vienas itališkas vištienos variantas. Labai geras, ryškus skonis. Pagaminama daug greičiau nei atrodo ;)
Ingredientai:
500g vištienos filė
100g (mažas indelis) pesto padažo (naudojau raudonąjį)
Pora saujų džiuvesėlių
Sauja Džiugo sūrio
0,5-1 laimo sulčių
Raudonėlio, pipirų
Gaminimas:
1. Vištienos filė lengvai pamušti ir per šoną įpjovus , "atidaryti" kaip knygą. Nieko baisaus, jeigu ir neturite juvelyro įgūdžių - kad ir kaip įpjausite, bus skanu. ;)
2. Vidų aptepti 3/4 pesto padažo
3. Pasidarome džiūvėsėlių patalą: sumaišyti džiuvėsėlius, sūrį, pesto, prieskonius, įspausti laimo.
4. Vištienos kepsniukus kloti į skardą, išklotą folija ir kiekvieną apkloti džiūvėsių mase, paspausti, kad netrupėtų. Baigiant kepti galima šalia įdėti pomidorų šakelę.
5. Kepti 180 C orkaitėje apie 25-30 min.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Sultingas pyragas su feta ir špinatais
Nesaldžių pyragų mėgėjams. Panašių receptų internetuose apstu, bet aš turiu argumentų kodėl reikia rinktis manąjį ;) Aš žinau Šio Pyrago ...
-
Pats geriausias plovas - tai plovas, gamintas ketaus puode ant laužo. Kas nesutinka - meskit į mane akmenį :) ...
-
Šis čili troškinys gamintas 18 žmonių armijai po baidarių žygio. Pasisekimas garantuotas:) Patarimas (jeigu ke...
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą