2015 m. gegužės 17 d.
Neglamūriška mišrainė
Taip, tokio patiekalo negausite geram restorane, bet kasdien restoraninio maisto valgyti juk ir nesinori :) Man ši mišrainė - jauki ir kaimiška, o gaminimas super paprastas, daugumą ingredientų galima visada rasti namie. Trukmė - iki 10 min.
Ingredientai:
Rūkytos vištienos šlaunelė
4-6 marinuoti agurkai
Puodelis virtų ryžių
Puodelis konservuotų žirnelių
Fermentinio sūrio 150-200g
Svogūnų laiškų
Majonezo
Gaminimas:
1. Į gilų dubenį suberti ryžius, žirnelius.
2. Agurkus, sūrį, svogūną supjaustyti kubeliais, vištieną paplėšyti arba supjaustyti, taip pat sudėti į dubenį.
3. Dėti majonezo, jei reikia - druskos (aš nedėjau, sūrumo užteko).
Valgėme su duonos lazdelėmis.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Sultingas pyragas su feta ir špinatais
Nesaldžių pyragų mėgėjams. Panašių receptų internetuose apstu, bet aš turiu argumentų kodėl reikia rinktis manąjį ;) Aš žinau Šio Pyrago ...
-
Pats geriausias plovas - tai plovas, gamintas ketaus puode ant laužo. Kas nesutinka - meskit į mane akmenį :) ...
-
Šis čili troškinys gamintas 18 žmonių armijai po baidarių žygio. Pasisekimas garantuotas:) Patarimas (jeigu ke...
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą