Greitos ir skanios salotos, ypač gerai sueina kai lieka grikių puode. O burokėliai ir agurkai yra tie, kurie praktiškai visada randami šaldytuve, tad lieka pasirūpinti tik feta. :)
Išeiga: 2 porcijos
Ingredientai:
100-150g virtų grikių (kokių 10 š. pats tas)
5-7 š. marinuotų pjaustytų ar tarkuotų burokėlių
1/2 ilgavaisio agurko
100g fetos
Saujelės rukolos ar bet kokių kitokių salotų
Padažui:
2 š. alyvuogių aliejaus
1 š. balzamiko
1/2 citrinos sulčių
Druskos
Gaminimas:
1. Išsiverdam grikius; smulkiai susipjaustom agurką;
2. Pasiruošiam dvi gilias lėkštes ir sluoksniuojame: ant dugno klojam grikius, tada burokėlius, agurką, trupinam fetą ir galiausiai - salotas.
3. Padažo gamyba: viską sumakaluojam ir gardinam salotas. :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą